TRANSPORT GRATUIT! 
1 cutie de transport = 4 baxuri = 24 sticle
ATENȚIE!
Se pot comanda minim 24 de sticle sau multiplu de 24.
TRANSPORT GRATUIT! 
1 cutie de transport = 4 baxuri = 24 sticle
ATENȚIE!
Se pot comanda minim 24 de sticle sau multiplu de 24.

DESPRE NOI

DESPRE FELICITY FRUIT FLAVOURS

Pasionați fiind, dezvoltăm produse pe care oamenii le adoră, produse care ajută oamenii să trăiască o viață sănătoasă. Este atât de simplu!

Când am avut ideea pentru produsul nostru original, Felicity Fruit Flavours, treceam prin propriile mele probleme de sănătate. Mi-am dorit să renunț la băuturile nesănătoase și la zahăr. Știam că trecerea de la sucuri nesănătoase la apă plată este o alegere bună, dar apa mi s-a părut plictisitoare și nu o puteam consuma cu plăcere, fortându-mă la fiecare pahar. Acasă am început prin a infuza diferite fructe în apă, observând ca astfel, apa plată nu mai era plictisitoare și o puteam consuma cu ușurință și plăcere, astfel reușind să mă hidratez sănătos, zilnic.

După ce am căutat în nenumărate magazine o apă aromată sănătoasă și neîndulcită, nu am găsit, am decis că este timpul să creez una. Și așa s-a născut Felicity.

Am început prin a lua apă plictisitoare și să o fac delicioasă, fără zahăr sau îndulcitori dietetici. În același mod în care o făceam astăzi, doar că nu în bucătăria mea.

Angajamentul nostru față de dumneavoastră este să facem produsele de zi cu zi mai bune, creând produse și experiențe grozave, de care să vă simțiți bine după pofte.

Astăzi Felicity Fruit Flavours este fără zahăr, complet natural, are o puritate foarte mare, dar și un gust dulce, deoarece conține arome de fructe.
Nu conține îndulcitori, calorii, conservanți sau zahăr. Este fără gluten și vegană. Deci, putem spune simplu, apa Felicity conține doar arome naturale de fructe. Toate provin din diverse combinații de încălzire, răcire, dizolvare și hidratare a fructelor.

Dacă ești însărcinată, ai diabet sau ai orice problemă gastro-interstinală sau poate că pur și simplu găsești gustul apei plate incredibil de plictisitoare, dar înțelegi importanța hidratării pentru sănătatea ta, atunci Felicity Fruit Flavours (zero zahăr, calorii și îndulcitori) este soluția.

TOP 5 MOTIVE

Pentru care ar trebui să bei apa Felicity Fruit Flavours!

Ingrediente 100% naturale

Vegan și fără gluten. Aromele naturale de fructe infuzate în apă purificată fac ca apa Felicity Fruit Flavours să aibă un gust plăcut.

Gust

Combinația perfectă de apă pură și ingrediente naturale face ca Felicity Fruit Flavours să fie ușor de consumat, având un gust plăcut.

Hidratare

Apa este foarte importantă pentru noi. Apa Felicity vă oferă o hidratare corespunzătoare și o îmbunătățire a energiei.

Diversitate

Împreună cu un gust grozav, Felicity oferă o varietate de arome.

Confort

Poți face cumpărături drirect de la Felicity. Oferim un serviciu de livrare regulat, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji să vă faceți comenzi în fiecare lună.

FELICITY DRINKS

Întrebări frecvente

Felicity Still Water este o apă premium îmbunătățită la ambalaj de sticlă care servește drept sursă de inspirație, vitaminizare și hidratare.
O purificare prin diferite tehnici de osmoză inversă și apoi adăugăm electrolizi pentru a da gustul pur și curat alături de vitamine.
Bând Felicity Still Water, alături de hidratare ne aduce și aportul zilnic de vitamine.

Electroliții sunt minerale care poartă sarcina ionică, cum ar fi potasiul, calciul și magneziul. Ingredientele electrolitice sunt adăugate pentru a spori gustul.

Conține săruri minerale de calciu, magneziu și postasiu, minerale adăugate pentru a îmbunătăți gustul alături de vitamine.

  • Acid pantotemic
  • Vitamina B6
  • Biotină
  • Vitamina B12

Dacă te aștepți la apa cu aroma obișnuită, plină de dulceață, vei fi foarte dezamăgit. Este literalmente în mare parte apă cu un „sens” de fructe. Aroma este extrem de subtilă și este aproape un post-gust.
Cu toate acestea, ideea din spatele acestui produs este că are un profil de zero calorii, 100% natural, dar nu are un gust la fel de plictisitor ca apa obișnuită.

  1. Ne purificăm apa folosind diferite tehnici de osmoză inversă;
  2. Din diferite combinații de încălzire, răcire și dizolvare a fructelor extragem aromele naturale fără calorii;
  3. Aromele naturale de fructe obișnuite le infuzăm în apă purificată.

Da, este sănătoasă pentru că nu conține zahăr, gluten, îndulcitori, conservanți sau calorii.

Dacă vă place apa plată, aveți nevoie de varietate, doriți opțiunea naturală fără calorii și doriți să vă păstrați o sănătate bună, apa Felicity Fruit Flavours poate fi pentru dumneavoastră.
Cu ingrediente naturale, gust și aromă plăcută, Felicity Fruit Flavours a devenit o opțiune pentru consumatorii care doresc să-și mărească zilnic aportul de apă.